Livestream

De lokale media Telstar/Eendracht en Pijnacker-Nootdorp Actueel houden woensdag 9 maart een debat met de lijsttrekkers van de partijen die meedoen aan de verkiezingen voor de gemeenteraad op 16 maart. In vier discussieronden doen telkens vier of vijf lijsttrekkers mee, die discussiëren over de thema’s Bouwen/wonen, Welzijn, Kimaatadaptatie/energietransitie en Politieke samenwerking/participatie.

De discussie wordt gevoerd aan de hand van stellingen die aan het begin van elke debatronde bekend worden gemaakt. De lijsttrekkers kennen deze stellingen niet vooraf, maar ze weten wel welke thema’s er aan de orde komen. Debatleiders zijn Sjaak Oudshoorn en Paul Houkes.

Het debat vindt plaats in Grandcafé De Drie Heeren in Pijnacker. Het wordt live gestreamd op de websites van Telstar/Eendracht en Pijnacker-Nootdorp Actueel en is ook te zien op het kanaal van Telstar TV bij de SKP. Wie live vragen wil stellen aan de deelnemers van het debat kan dit doen via de live chatfunctie van Youtube op dit adres.

Het lijsttrekkersdebat wordt mede mogelijk gemaakt door de medewerking van de videogroep van Alzheimer DWO. De muzikale omlijsting van het debat wordt verzorgd door het Jazzorkest Stumbling onder leiding van Rob Kijzers.