De Bezoekdienst Dementie uit Delft en Midden Delfland is op zoek naar nieuwe maatjes. Vind je het leuk om iemand blij te maken met je gezelschap voor een paar uurtjes per week? Wordt dan vrijwilliger! Je bezoekt een vast persoon eens per week of per twee weken. Samen kunnen je van alles doen. Denk bijvoorbeeld aan wandelen, een spelletje doen, een praatje maken, ergens gezellig koffie drinken, fietsen en nog veel meer. Door jou inzet draag je bij aan een goed gevoel voor de persoon met dementie en stimuleer je zijn of haar brein. Tevens ondersteun je de mantelzorg, die even vrij af heeft als jij er bent.
In onze mooie nieuwe folder staat het proces hoe een match tot stand komt mooi afgebeeld.
Lijkt het je wat of wil je graag wat meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met de coördinator Mirona van der Linde via 06 45712149 of via bezoekdienst@alzheimerdwo.nl of bekijk het filmpje van de Bezoekdienst en 2 vrijwilligers op www.alzheimerdwo.nl