Op zaterdag 21 september organiseren we in de Ontmoetingskerk aan de Klapwijkseweg 91 in Pijnacker een bijzondere middag voor iedereen, die geïnteresseerd is in dementie. Laat je meevoeren door de voorstelling ‘Strepen op het raam’ en ontdek waardevolle informatie op de informatiemarkt.

In de voorstelling ‘Strepen op het raam’: maken we kennis met vader – met beginnende dementie – en zijn dochter. Beleef hun reis vol lachen en huilen, en krijg een unieke inkijk in het leven van iemand met dementie en zijn mantelzorger.

Na de voorstelling van ongeveer 3 kwartier is er pauze met koffie/thee; daarna is er gelegenheid om met de acteurs en elkaar in gesprek te gaan.

Je bent – zonder aanmelding – van harte welkom bij deze (gratis) voorstelling. Een vrijwillige bijdrage na afloop is welkom.

Deze voorstelling is mogelijk gemaakt door bijdragen van Fonds 1818, een gift van Mica Yoga uit Nootdorp, de gezamenlijke zorgorganisaties, de SWOP en de Alzheimerafdeling DWO.

In de hal van de kerk zal een informatiemarkt zijn, waar je folders vindt over dementie, ondersteuning, dagbesteding en zorg.